Probléma a unit linked szerződésekkel

Mint mindennek a unit linked szerződéseknek is vannak előnyei és hátrányai. Sajnos a legújabb típusú unit linked szerződések kivételével csak nagyon nehezen és folyamatos szakértői odafigyeléssel lehet megfelelő hozamokat elérni. Ennek hiányában bizony a komoly akár 50%-os vagyonvesztés sem volt ritka. Ezt a hibát felismerve már egy két társsaság egész jó védelmi rendszereket dolgozott ki ezek elkerülésére. Van a rendszerben “guru” és egyszerű matematika is. Tehát jól kiegészíti és szűri egymást az érzelem, a tudás és a tiszta adatok száraz elemzése. Ezekben a termékekben még válságos időkben is könnyen elérhető, hogy ne menjen említésre méltóan mínuszba a számlánk, sőt még egyébként eső időszakban is pozitív eredményeket érjünk el

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!

Unit link fogalma

Unit-linked életbiztosítás: fix tartamú, vagy teljes életre szóló megtakarítás vagy befektetés célú életbiztosítás. Halál esetén, vagy lejáratkor szolgáltat. Ez a legmodernebb megtakarítási jellegű biztosítás, az ügyfél a megtakarításait a saját maga által választott eszközalapokban gyűjtheti, felvállalva azoknak minden kockázatát és élvezve azoknak minden hasznát is. Innen is a neve: befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. A unit linked termékek kockázati elemeket nem tartalmaznak (kivéve egy kis mondvacsinált részt az adókedvezmények miatt), de külön köthetőek hozzájuk kiegészítők. Kifejezetten a megtakarítást szolgálják.

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!

KKV-k fontossága a hazai értékteremtésben

A hazai KKV-k a magyar gazdaság kiemelkedően fontos szereplői! Ők adják a foglalkoztatottság több mint 70 százalékát és a GDP-ből való részesedésük is meghaladja az 50 százalékot. Így a gazdasági tárca stratégiai feladata kell hogy legyen a KKV-k hazai és nemzetközi versenyképességének javítása és a fejlesztési elképzelések megvalósításának ösztönzése. Az egyik legnagyobb hiányosság a hazai gazdasági életben a források hiánya. Ebben kívánunk hathatós segítséget nyújtani a hazai KKV-k képviselőinek.

Kategória: KKV, Uncategorized | Címke: , , , | Szóljon hozzá most!

Az Erzsébet-utalvány szabályai

Megjelentek a szabályai a papír és elektronikus alapú Erzsébet-utalványoknak.

Részleteket itt találja: www.erzsebetutalvany.hu

Kategória: Cafetéria | Címke: , | Hozzászólások kikapcsolva

Üdvözöljük a KKV pénzügyek honlapján

Üdvözöljük a KKV pénzügyek honlapján.

Minden cégvezetéshez szükséges információt, segítséget megtalál honlapunkon.

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!