Cafetéria

Meglátásunk szerint a jó cafeteria rendszer egy alapos mérlegelésre, egyensúlykeresésre épülhet. Egyensúlyt kell találnunk a pénzügyi szempontok, munkáltatói, munkavállalói igények, szolgáltatók által nyújtott lehetőségek, saját adminisztrációs kapacitásunk közt. Mindezt persze úgy, hogy az adótörvényeket is betartjuk.

Különösen nagy feladat ez az idén, amikor a korábban már megismert bejáratott juttatások mellett új elemek kerülnek a kínálatba.

Első beszélgetésünk alkalmával áttekintjük mit használnak jelenleg. Ezt követően készítünk egy tervet mi az amit használni tudnának még vagy érdemesebb lenne azt használni. Így könnyen optimalizálni tudjuk a béren kívüli juttatások körét a cégében. Ezzel kis cégeknél havi szinten is említésre méltó megtakarítások érhetőek el, ha pedig egy évre számoljuk ki ugyan ezt az összeget akkor bizony már egy jelentősebb összegről beszélhetünk. Például egy tíz fős cégnél, több mint egy új autó ára is lehet a különbség. Nagyobb cégek esetében a megtakarítás ennél sokkal jelentősebb lehet.

A részletek megbeszélése miatt, keressen minket emailen vagy telefonon 30/9928-441 !

Horváth Zoltán